GEILOTUR for deg mellom 13-18 år


Ønsker du å ha det gøy, gjøre noe sammen med andre og kanskje også få nye venner? Helgen 5. – 7. april kan du bli med på tur til Geilo og Fagerli leirsted.

 

Vi reiser av sted med buss fredag ettermiddag. På leiren er det noen fellessamlinger. Fredag og lørdag er det underholdnings-kveld og søndag er det gudstjeneste. Du kan også velge aktiviteter du vil være med på, f.eks. skitur, alpint, aking, lek og moro i snøen, brettspill, varm kakao på leirstedet.

Leiren er et samarbeid med KFUK-KFUM Vestfold og Telemark krets. På leiren kommer det også ungdom fra andre steder enn Porsgrunn.

Pris for dere: 1272 kr. Det dekker leiren med mat/drikke, opphold og buss tur/retur. For dere som vil i alpinbakken, kommer dagspass i tillegg.

Påmelding: Snakk med de voksne i huset og be dem melde deg på senest fredag 2. mars. Fra 3. mars gjelder andre priser. Gå inn på https://kfuk-kfum.no/aktiviteter/event-id-36880

NB! Porsgrunn menighet sponser hver deltaker med kr. 950,-, så prisen på kr. 2222,- gjelder ikke for dere som reiser med oss.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Monica Lid, 922 02 541, ml966@kirken.no

Tilbake