Informasjon om smittevern

Gjeldende regler i forhold til korona

• Regler som gjelder fra 14.1.22
  • Munnbind er påbudt i kirkene. Det er påbud om munnbind i nattverdkø, og krav om å holde avstand.
  • Alle deltakere ved arrangement skal registreres med navn og tlf.nr. Listene blir oppbevart i 14 dager, og deretter makulert.
  • Tillatt antall besøkende på arrangement i kirkene/kapell:                                                                Østre Porsgrunn kirke: 100 personer                                                                                Vestre Porsgrunn kirke: 60 personer                                                                               Tørmo kapell: 60 personer                                                                                                    (alle får tilvist plass, det er krav om en meter i alle retninger mellom hver kohort)